Directeur mevr. Lin

Onze school heeft als doel de Chinese taal en cultuur in Nederland door te geven. In onze multiculturele samenleving is het belangrijk om onze grenzen te verleggen en in aanraking te komen met andere culturen. Daarom staat onze school open voor iedere belangstellende die zich de Chinese taal eigen wil maken.

Image Alt

Xuyan Yun

贠煦燕

Xuyan Yun

Docent Chinees

Dit schooljaar verzorg ik de cursussen Chinees aan Stichting Chinese School Arnhem en Volksuniversiteit Arnhem. Mijn kennis over de Chinese taal en cultuur delen met anderen maakt me gelukkig. Het enthousiasme van mijn cursisten en ze zien groeien geeft me veel voldoening.

email: yun@stichtingchineseschoolarnhem.nl

你好!Mag ik mezelf even voorstellen.

Activiteiten juf Yun

m

Mijn opleiding

Radboud Universiteit Nijmegen