Directeur mevr. Lin

Onze school heeft als doel de Chinese taal en cultuur in Nederland door te geven. In onze multiculturele samenleving is het belangrijk om onze grenzen te verleggen en in aanraking te komen met andere culturen. Daarom staat onze school open voor iedere belangstellende die zich de Chinese taal eigen wil maken.

Laatste nieuws

Image Alt

Maylinthia Jillings

林琼子

Maylinthia Jillings

Docent Chinees

Net als mijn leerlingen was ik op 6 jarige leeftijd naar de Chinese school gegaan. Na 10 jaar scholing en mijn les ervaring op het Arentheem College Thomas a Kempis, Lorentz Lyceum en basisschool DaVinci te Zevenaar, weet ik precies welke moeilijkheden mijn huidige leerlingen ondervinden bij het leren van de Chinese taal. Ik heb voordeel dat ik tweetalig ben opgevoed en kan vanuit beide talen de leerlingen goed uitleggen en begeleiden.

email: maylinthia@stichtingchineseschoolarnhem.nl

你好!Mag ik mezelf even voorstellen.

Net als mijn leerlingen was ik op 6 jarige leeftijd naar de Chinese school gegaan. Na 10 jaar scholing en mijn leservaring op het Arentheem College Thomas a Kempis, Lorentz Lyceum en basisschool DaVinci te Zevenaar, weet ik precies welke moeilijkheden mijn huidige leerlingen ondervinden bij het leren van de Chinese taal. Ik heb voordeel dat ik tweetalig ben opgevoed en kan vanuit beide talen de leerlingen goed uitleggen en begeleiden.

Activiteiten Maylinthia

Mijn opleiding

中国传媒大学 | Communication University of China

(MA) 汉语国际教育硕士 | Teaching Chinese to Speakers of Other Languages

Avans Hogeschool

(BA) Commerciële Economie

Mijn ervaring

Lorentz Lyceum

Docent Chinees & Coach OPUS leerlingen

Arentheem College

Docent Chinees

Davinci Zevenaar

Docent Chinees